Ergonomi på arbejdspladsen

Med et ergonomitjek får dine medarbejdere individuel rådgivning og vejledning i at forebygge de arbejdsrelaterede skader, som ofte opstår af selve arbejdet eller miljøet på arbejdspladsen.

Kontakt mig

Ergonomitjek og rådgivning i ergonomi på arbejdspladsen

For at finde den bedste ergonomiske kontorarbejdsstilling får dine medarbejdere tilpasset højden på skrivebordet, stolen og skærmen. De får vejledning og hjælp til at skifte deres arbejdstilling i dagligdagen. Belysningen tilpasses og ergonomiske grundprincipper gennemgås.

Derudover vil jeg instruere dem i korte øvelser til udstrækning af muskulaturen i ryg, skulder, nakke og arm og mobilisering af led og nerver. Derved minimeres de klassiske kontorskader som fx musearm og spændinger i nakke og skuldre.

Et arbejdsgiverbetalt “sundhedstjek” er skattefrit for medarbejderne, hvis det tilbydes til alle medarbejdere. Arbejdsgiver har som hovedregel altid fuldt skattemæssigt fradrag for udgifter afholdt over for personale.

Ergonomi til din virksomhed:

  • Ergonomirådgivning (tilbydes både fysisk og online)
  • Individuel firmaaftale med behandling og træning
  • Foredrag/ Undervisning om ergonomi på arbejdspladsen
  • Firmasport
  • Øvelser på video

Kontakt mig for en uforpligtende samtale til at finde den optimale løsning for netop jeres virksomhed.

Firmatræning

Aktiv træning er den bedste hjælp til at forbygge skader. Træning er både udstrækning og styrketræning med træningselastik og egen kropsvægt.

Jeg instruerer dig i mange træningsøvelser som er sjovt at lave samen med dine kolleger.

Derudover  tilbyder jeg individuel firmaholdtræning, som kan foregå enten fysisk eller online via Zoom/ Teams. Træning er individuelt tilskåret efter jeres ønske og behov.

Vil du træne individuelt, så er mine øvelsersvideoer det rigtige for dig. Med øvelser på video træner dine medarbejder, når det passer bedst i deres dagligdag. Videoerne har en længde fra 5-8 minutter, og viser de mest effektive øvelser ud fra 13 års erfaring med specialiseret genoptræning.

Firmatræning

Nuværende Samarbejdspartner

Samarbejdspartner