INSPIRATION TIL SUNDE VANER I HVERDAGEN.

Torsdag, den 03. Juni 2021 klokken 16:30 i Innovest Skjern, Ånumvej 28 Skjern 6900

Ergoterapeuterne Rebekka Bondegaard og Sylvia Jasinski fortæller om effektive teknikker og øvelser til at opnå bedre balance i hverdagen – fysisk såvel som mentalt. 

Nette og Bodil fra MBT Sko fortæller om skoene og giver mulighed for at prøve.

Rebekka er uddannet Åndedrætsterapeut og driver firma i eget navn. Hun vil fortælle om åndedrættets funktion og betydning for vores fysiske helbred og mentale overskud i hverdagen. Du vil få viden om hvordan du med åndedræt og krop kan styrke din evne til at opnå eller bevare ro, overblik samt koncentration i en travl hverdag, og du vil få konkrete teknikker at arbejde videre med hjemme. 

Sylvia fra Ergoterapi Skjern er uddannet håndterapeut med speciale inden for ergonomi. Hun vil fortælle om hensigtsmæssige arbejdsstillinger på kontoret og på hjemmearbejdspladsen.Derudover vil hun vise og forklare, hvorfor skiftende arbejdstillinger er så vigtige for vores krop.Du vil lære enkle og effektive øvelser, som er forbyggende og daglige redskaber mod smerter og ømhed i skuldre, nakke og arme.

Nette og Bodil fra MBT i Skjern kommer og fortæller om de fantastiske MBT sko. Fodtøjet som aflaster kroppen og afhjælper smerter i foden. Der findes både sko, sandaler og løbesko, som kan afprøves hele aftenen.

 

Tilmelding til aftenen på telefon 42 63 21 30 eller via mail: kontakt@ergoskjern.dk

Tilmeldingsfrist er den 28.05. 2021

En billet koster DKK 70,- og er inklusiv kaffe og lidt sunde snacks

samt mulighed for at vinde 1 par MBT sko

Bestil din billet i dag og glæd dig til en spændende aften!

OBS: Der er et begrænset antal billetter.

Du bedes at fremvise enten negativ coronatest eller coronapass.